Golfveckan

Publicerad: 2018-07-22

Klubbmärke

Summering av golfveckan 2018

Golfveckan startade med den traditionella Old Course tävlingen över 9-hål måndagen den 16 juli och golfveckan avslutades på lördagen 21 juli med en 4-mannalagtävling och sedan en efterföljande fest på golfkrogen.

Vädret under hela veckan har varit strålande sol och kanske lite för varmt för deltagarna, men många uppnådde fina resultat på den nu torra banan, men greenerna håller bra trots torkan.

Rekorddeltagande med över 500 startande på de sju tävlingarna som klubbens tävlingskommitté hade att erbjuda medlemmarna och gäster från c:a 15 andra klubbar gjorde att det blev rekorddeltagande.

Golfkrogen har haft ett rikt utbud av olika erbjudande på sin meny och bl.a. en kväll med trubadur till deltagarna under veckan och stod för avslutningsfesten på lördagskvällen.

Golfveckan är en viktig del av klubbens verksamhet både ekonomiskt och att visa upp den fina anläggning man har med ett stort övningsområde, banan, klubbhus, krogen och tillgång till husbil/vagns parkering för gästerna.

Ett stort tack till Tävlingskommittén, Bankommittén och deras många frivilliga medhjälpare som gör att golfveckan kan genomföras.

Ett stort tack till sponsorerna under golfveckan till tävlingarna för ett fint prisbord vid de olika tävlingarna.

GML Sport AB, banarbetare för att banan kan hålla en så hög klass trots torkan och inte minst till er alla som har deltagit på tävlingarna.

Mer info och kort om tävlingarna finns att läsa om under fliken golfveckan 2018.

” Otta ” L