Ljungbyheds Damer On Tour

Publicerad: 2018-08-26

sjöbo

Ljungbyheds Damer ”On tour” till Sjöbo GK onsdag den 29 augusti 2018

Tidig morgon körde 20 av Ljungbyhed GK:s damer till Sjöbo GK för att spela golf.

Vi samlades på restaurangen Hercules för en frukost fika, Sjöbo GK hade vänligheten att lägga upp vårt besök som en tävling, så våra scorekort var utskrivna av Eva när vi kom fram. Samtliga hade betalat in avgiften på förhand, undertecknad skötte betalningen till Lena i Receptionen. 

Första start halv 10 och sista halv 11, en trevlig bana med varje hål i ett eget litet rum, omgivet av ståtliga tallar, men det fanns många luriga bunkrar (vad man nu skulle dit och göra). Snabba, upphöjda greener gjorde att det blev en härlig upplevelse olik vår hemmabana. På hål nr 4 gällde Längsta drive och Närmast flagg gällde på hål nr 15. Vi hade ett härligt golfväder, lite grått men temperaturen steg till ca +22 grader.

Efterhand som vi kom in lämnades scorekorten till Philip som skötte scoreinmatningen och överlämnade Resultatlistan innan vi hann sätta oss till bords. Restaurangen var tillmötesgående så vi kunde gemensamt avnjuta en välbehövlig lunch, trots att klockan hunnit bli 15.00. Prisbordet var fyllt eftersom alla hade med sig ett paket och alla fick pris t.o.m jag som försökte mig på att kratta om samtliga bunkrar. Allra bäst denna dag spelade Gun J, Grattis allesammans. Resultaten finns att läsa på golf.se Närmast flagg kom Margareta K med 6.80, Längsta Drive stod Mona L för, de fick 2 greenfee biljetter var för att kunna göra ett återbesök på Sjöbo GK. 

Tack alla som deltog på utflykten och hade en trevlig dag tillsammans – Ann-Eva

dam18_1

dam18_2   Dagens vinnare Gun J.

dam18_4   På 2:a plats kom Mona L.

dam18_3   På 3:e plats kom Brita O.

dam18_10   Mona L vann längsta drive och närmast flagg kom Margareta K.

dam18_5

dam18_6

dam18_7

dam18_8

dam18_9