Herrkommittén

Herre

VERKSAMHETS PLAN 2018

Herrkommitténs målsättning är att främja och stimulera medlemmarnas möjlighet att utveckla sitt golfintresse och klubb samhörighet, genom träning och tävlingar såväl inom som utom klubben. Öka intresset bland medlemmarna att deltaga på tävlingar och i serie-lagen. Öka deltagarantalet vid våra olika arrangemang som vi har under säsongen.

Herrkommittén kommer att ha samma inriktning som man har haft tidigare år med att man ansvarar för tisdagsgolfen, herrar på fm & kvällsgolfen och för genomförandet av den traditionella Annandag Jul-golfen. Vintertouren på lördagar-söndagar. Herrarna kommer att ha 7 serielag 2018 med i Skånes GDF serier, åldersgrupperna från H 40 till H75. Man avslutar seriesäsongen med Klubb-S-laget. Ev. utflykter till andra banor planeras också för som man gjorde under 2017 till Degeberga-Widtsköfle Gk och Bjäre GK. Herrarna ansvarar också för bollplockningen på driving-rangen och en arbetsgrupp ur herrar 65+ hjälper bankommittén med diverse jobb på banan, bl.a. att man kommer att stå för fin-klippningen runt träd & banskyltar på banan och klippningen av övningsområdet enligt avtal med GML-Sport AB. Man är också med som tävlingsledare under klubbens golfvecka.

Länk till herrarnas seriespel

Här kan du se resultaten från herrarnas seriespel.