Herrar H60+ utflykt till Bjäre Gk

Publicerad: 2017-06-14

Klubbens herrar 60+ hade utflykt tisdag-onsdag till Bjäre Gk, Salomonhög.

16 st hade hörsammat denna kallelse från Svend-Göran Nielsen som hade ordnat till denna två-dagars golf för dessa herrar i klubben. Tisdagen inleddes med en singeltävling över 18 hål. Denna spelades i ett mycket blåsigt väder och snabba greener. Tord Larsson var den som bäst klarade detta med fina 76 slag netto, följd av Håkan S,78, Göran N, 78, Olle W, 80, Svend-Göran N,82,Bengt J på 82 slag netto. Övriga kom sedan i tätt följd......

Tisdagen avslutades med en tre rätters meny från Golfkrogen som var supergott. Trötta efter en en dag på ett blåsig bana blev detta en fin avslutning på dagen.

Onsdagen spelade man Köpenhamnare: 3-manna lag och sista bollen med 4-deltagare spelades det en fyrboll bästboll i lag. Den som bäst kan vara nöjd med sitt golfspel, måste nog vara Tord L, som segrade på tisdagen och i Köpenhamnaren på onsdagen. Grattis Tord. Vi övriga var nöjda med en fin bana, vädret, och hela arrangemanget som Svend-Göran bjöd oss på dessa två dagar och tack till Emma på Bjäre Gk med personaL

bjäre1

bjäre2