Följ med Teddy & Lydinge GK till Cypern våren 2020

Publicerad: 2019-12-02

TeddyCypern

Ta chansen och tjuvstarta nästa års golfsäsong och inled det på bästa tänkbara sätt i vårsolen på Korineum Golf Resort! Anläggningen har ett härligt läge på Norra Cypern med fantastiska vyer över såväl land som hav. Knappt 30 minuter från Korinuem ligger den mysiga Medelhavsstaden Kyrenia vilken du når med hotellets fria shuttle. Här kan du strosa runt på smågatorna och slå dig ner på någon av de trevliga restaurangerna eller caféerna vid marinan och njuta av svalkande dryck och en bit mat. Perfekt utflyktsalternativ för den lediga dagen!

Korineum Golf & Country Club bjuder på en omväxlande 18-hålsbana med rolig layout. Banan är välkänd för sitt fina skick och dess stora variation gör att den aldrig blir tråkig att spela utan här kommer du att utsättas för nya prövningar varje gång du peggar upp för en ny runda. En extra bonus är den vackra naturen och utsikten. Här gäller det att stanna upp för en stund och blicka ut över Medelhavet och det närliggande bergstoppen och bara njuta!

För golfskolan finns bra träningsområden med bland annat en korthålsbana.
Korineum Boutique Hotel är ett fyrstjärnigt - plus hotell med rymliga och trevliga rum som är uppdelade i olika byggnader endast en kort promenad från klubbhuset och restaurangen. Hotellet har en utomhuspool och i klubbhuset finns ett mindre spa för dig som vill unna dig lite extra semesterlyx.

Obs! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag 20 december.

För mer information kontakta Teddy Melen; teddy@lydinge.com eller 0708 – 25 98 25
Kontaktperson på Golfbreaks är Martin Dalengran; prose@golfbreaks.com eller 08 - 52 503 855.

Informationen i pdf tryck här