JLP AB två-dagars partävling

Publicerad: 2018-10-28

JLP AB två dagars partävling startade på lördagen med en 2 manna scramble slag tävling. Vädret var kallt +3-4 grader och regnblandat snöfall vilket ställde till det för spelarna, trots detta tog Leif Persson & Pär Larsson ledningen på fina 62 slag netto, före K. Kvist & H. Sköld, också 62 slag och tätt följd av R. Axelsson i lag med J. Mathson på 63 slag.

Dagen avslutades med en mustig köttgryta med ris från golfrestaurangen som uppskades mycket av deltagarna i detta kyliga väder på lördagen.

Närmast hål på Ö-hålet nr 15, pristagare i damklassen Mona Losell med 6,30 m och pristagare i herrklassen "Otta" Lööw med 11,88 m. Längsta Drive på hål nr 2. Herrklassen Stepfan Jonasson, Hooks Gk och segrare i damklassen Åsa Hjelm Berg. GRATTIS!

Sidordnad tävling på söndagen:

Söndagens par tävling var greensome och vädret hade då växlat till riktigt vintrigt väder med snöfall och 1-2 grader för att senare av tävling bli riktigt fint höstväder. Söndagens tävling segrade lag Jonnie Losell och Mikael Gräntz på 61 slag före M. Persson & P. Lindahl 62 slag före K.Kvist i lag med H. Sköld på 64 slag.

De två dagars tävlingsformen som tävlingsledningen hade på programmet uppskades mycket av de tävlande som hoppades att dessa återkommer!

Totalt resultat över dessa två dagars tävlning segrade lag: Martin Persson & Patrik Lindahl med 126 slag före Kim Kvist & Håkan Sköld också 126 slag och sedan kom Jonnie Losell & Mickael Gräntz på 127 slag.

Helgens tävling avslutades sedan med gemensam förtäring med varm korv/bröd och dryck före den stora prisutdelning från ett fantastikt fint prisbord skänkt av dagens sponsor Jonnie Losell Projektledning AB, Munka Ljungby.

Detta var årets sista tävling för säsongen och nu startar vinter säsongen lör-söndag över 9-hål lördagen den 3 november.

Klubben framför ett stort tack till dagens sponsor Jonnie Losell AB och alla i tävlingsledningen med Magnus A, Marcus L, Marie A, Carina N. för genomförandet av denna stora tävling över två dagar som även kommer tillbaka 2019 och till alla deltagarna som innehöll gäster från ett tiotal andra golfklubbar, bl.a. Woodlands, Söderåsen, Perstorp, Lydinge, Vasatorp, Trelleborg, Hooks, Hinton, Abbekås, Lunds akademiska.

Styrelsen informerade om att man som fullvärdig medlem i annan klubb kan lösa sk. Årsgreenfee hos Ljungbyhed med 1500:- för 14 månader, nov-dec 2018 och hela 2019

jlp_2

jlp_1