JUNIORMEDLEM

Publicerad: 2018-06-12

Som juniormedlem i en skånsk golfklubb har du nu möjlighet att bjuda med en juniorkompis från en annan skånsk golfklubb och din kompis spelar fritt hos dig.
Detta gäller alla dagar i veckan och obegränsat antal gånger.
Regler

•  Alla juniorer upp till och med 21 år, med handicap 36 eller lägre och med ett fullt betalande medlemskap i någon av de klubbar i distriktet som ingår i överenskommelsen har fritt spel hos varandra alla veckodagar, under hela säsongen med obegränsat antal rundor. Med fullt betalande medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift, får spela obegränsat på sin hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan begränsning.
  •  I övrigt gäller tidsbokning enligt respektive golfklubbs egna regler för greenfee spel.
  •  Alltid anmäla sig i gästande klubbs reception för registrering som ordinarie greenfee gäst.
  •  Vid spel när receptionen är stängd måste inskrivning i greenfeeboken ske.
  •  Fritt spel gäller ej som greenfeeavgift vid klubb-, distrikts- och rikstävlingar.
  •  Tänk på att du är gäst på respektive klubb.

Har du några frågor kan du alltid höra med din tränare eller receptionen på din klubb.
Listan på vilka skånska golfklubbar som är med i detta samarbete hittar du här.

All information hittar du här:

www.skanesgolfforbund.com/se/om-oss/nyhetsarkiv/fritt-spel-for-juniorer