Naturskön golf året runt vid Söderåsen

Publicerad: 2021-06-17

Ljuset och värmen har kommit och banan är i bra skick.

Det är med glädje i hjärtat och stolthet vi kan njuta av vår anläggning som har en positiv utveckling. Investeringar har gjorts på rangen, samarbeten har avtalats som både kommer öka servicen, upplevelsen av klubbhus och intäkterna. Allt för att vi fortsättningsvis ska kunna arbeta med ökat medlemsvärde.

Investeringar och nyheter
Det senaste året har det gjorts investeringar på rangen med nya mattor, bollar och bollmaskin. En traktor har köpts in för bollplockning samt skötselinsatser på banan. Nytt larm och övervakningsystem är installerat som täcker stora delar av klubbhusområdet och golfbilsförvaringen.
Vår partner Lucys har möblerat vårt klubbhus och installerat en glassbar.

Det finns även planer för övervåningen på klubbhuset som vi återkommer med mer information om till hösten.

Service
Ett utökat samarbete med Söderåsen Resort  innebär för oss medlemmar att det kommer finnas bemanning på klubben och Lucys kommer att erbjuda ett utbud av baguetter, korv, godis och dricka. Det kommer även innebära ett ökat värde för våra gäster. Vår förhoppning är att vi medlemmar tar tillvara på denna service så att det kan utvecklas vidare.
Söderåsen Resort kommer även erbjuda golfpaket med boende i hotellstandard. Hjälp till att dela och sprida erbjudandet om golfpaket, alla intäkter vi får in återinvesteras i vår anläggning.

Lucys öppettider:
Onsdagar-söndagar kl.10-14 från och med den 16e juni till den 31e augusti.

LEADER-projekt Destination Söderåsen
Vi har ett nära samarbete med LEADER-projektet Destination Söderåsen vars mål och syfte är att skapa en process och utveckling som stödjer näringen. Utgångspunkten i samarbetet är den vision vår golfklubb och anläggning har.
Ta en titt på länken nedan så får ni ta del av vad projektledaren Fredrik Kocon presenterar för styrelsen:

Videolänk 4 min:  https://screencast-o-matic.com/watch/cr12i9VhWQH

Trevlig sommar önskar Ljungbyhed GKs styrelse