Nytt HIO

Publicerad: 2017-09-11

NYTT HIO PÅ LjhGK
av Pontus Berg den 8 september 2017.

STORT GRATTIS!

"Efter tre inte helt lyckade hål (speciellt inte besöket i kryptallen på tvåan) skulle jag slå ut på fyran. Hål 4 är 159 m.

Jag spelar med ett set Callaway Apex och jag tror det var en punchad 5:a eller möjligen 6:a, peggad med en liten stump som hittades på tee. Bollbanan öppnade lite lätt vänster, men en mjuk fade. Punchen gjorde att den öppnade lågt, men underskruven gjorde att en steg sakta tills den helt tappade fart och landade. Där någonstans tappade närsynta jag den, men var generellt nöjd med slaget. Då började medspelarna Åsa och Axel tjoa att den rullat mot pinnen och sedan försvunnit; "Den gick i". Jodå - så var det faktiskt. Där låg min Callaway 2:a och log i botten av hålet".
Han är medlem i Hässelby GK och det var på Släktgolf/Släktträff i familjen Berg släkt det skedde.
Tävlingen heter ” Hilda & Per Bergs Memorial”
Per och Hilda var föräldrar till Hans Berg och en massa syskon, tror de var 8.

hio1  hio2
.