PEAB Invitational

Publicerad: 2019-05-26

peab1

PEAB Invitational

Fredagen den 24 maj hade Ljungbyhed Parks Rickard Sjöbergh & Gustav Eriksson ( PEAB ) inbjudet sina samarbetspatner och kunder till en golfdag på Ljungbyheds banan. C.a ett femtiotalet spelare hade anmält sig till denna tävling som spelades i 4-manna lag och Texas Scramble. En bana i toppskick och god service från Ljungbyheds Park med personal såg till att spelarna hade god service ute på banan. Klubbens tävlingskommitté med Rickard L, Magnus A, Jan B, Peter T och Evie A hade ansvaret för tävlingens genomförande och att allt fungerade runt omkring denna dag.

Man avslutade med gemensam lunch från golfkrogens erkänt goda kök och en stor prisutdelning till deltagarna som Ljungbyheds Park stod för.

Tack till Ljungbyheds Park, PEAB , Golfresturangen och klubbens funktionärer.

peab19_1

peab19_2