Registrera dig hos Dirma

Publicerad: 2018-09-03

Klubbmärke                                Dirma

Dirma erbjuder ett enkelt sätt att få inkomster till vår golfklubb helt gratis!

Dirma gör det möjligt för föreningar att få en inkomst. Det enda Du behöver göra är att läsa skräddarsydda erbjudanden på produkter och tjänster. Och det handlar inte om vilka produkter och tjänster som helst - utan endast om sådant som man faktiskt tycker om och är intresserad av.

Fyll i en profil via https://sv.surveymonkey.com/r/J23QN3S med bl. a. boendeuppgifter och intressen. Ju noggrannare profil desto mer personliga erbjudanden får Du ta del av.

All information förmedlas i ett mejl - där Dirma dessutom delger exakt hur mycket pengar föreningarna får in i samband med varje erbjudande. Det enda man som privatperson behöver göra för att ersättningen ska gå till föreningen är att bekräfta att man har sett erbjudandet. Detta sker genom att man svarar på två enkla klick-frågor om innehållet i kampanjen.

Pengarna som samlas in går oavkortat till föreningen. Kostnaden står annonsörerna för och vem som helst kan stödja er förening. Givetvis får företagen inte ta del av all information. Din identitet, mejladress och dina personuppgifter lämnar aldrig Dirma och alla utskick sker genom oss.

Så kära medlemmar, familj, vänner och bekanta - registrera er gärna på Dirma och tjäna pengar till Ljungbyheds golfklubb!

Tack på förhand!

Styrelsen i Ljungbyheds GK