Sponsorsgolf 2018

Publicerad: 2018-09-21

Sponsorsgolfen 2018 - den 21 september.

Spelform: Partävling, Fyrboll, Slaggolf.

Sponsorgolfen inleddes med att man samlades på klubben där ordförande Karl-Olof Lööw hälsade välkomna och informerade lite om vad som hänt/händer på klubben under året och kommande verksamheter på området som är viktiga för klubbens fortsatta verksamheter.

Han framförde ett stort tack till klubbens sponsorer under året och hur viktiga dessa är för dess verksamhet och passade samtidigt på att tacka alla frivilliga krafter som ingår i de olika kommittéerna.

Därefter avnjöt man en god lunch bestående av Raggmunk med fläsk från Golfkrogen före dagens spel där Ann-Eva Åberg var tävlingsledare och hade fixat till det fina prisbordet som väntade på deltagarna.

Dagen inleddes med fint golfväder, kanske lite hård blåst, de första 9-hålen, sedan kom det regn och vindar som nådde upp till stormstyrka på de avslutande 9-hålen.

Trots detta så uppnåddes fina resultat av lagen och dagen avslutades med prisutdelningen.

Tack till alla deltagarna och till Ann-Eva Å som lagt ner allt arbete att genomföra denna Sponsortävling i år.

Resultat tryck här

spon18_1

Prisbordet

spon18_2

Segrare i Sponsorsgolfen 2018 Handelsbanken, Peter Losell och Mickael Gräntz i laget och hade fina 65 slag netto.

spon18_3

Bankommittén, Tord Larsson och Svend Göran Nielsen 2:a på också 65 slag

spon18_4

Swedbank 3:a idag i laget spelade Fredrik Ivarsson & Joacim Gunnarsson, 67 slag.

spon18_5

Monica Johansson med 94 cm från flagg, vann damklassen, hål 15.

spon18_6

Joacim Pettersson segrade i herr klassen med 1,01 cm från flagg, hål 15.