Triangelmatcher 2020

Publicerad: 2020-04-13

BosjöGK

Hej

Tyvärr blir vi tvungna att skjuta upp Triangelmatchen på Bosjökloster den 5 maj.

Vi får återkomma när virusläget blir bättre.

Sven Jerre

......................................................................................................................................................................................

REGLER TRIANGELMATCH

Bosjökloster GK – Ljungbyheds GK – Perstorps GK

Tävlingen spelas på tisdagar företrädesvis under maj, juni och augusti.

Kanonstart med start kl. 09.00

Tävlingen är öppen för damer +50 och herrar +50. Vi spelar slaggolf i en klass från valfri tee. Önskemål om tee anges i anmälan.

Antalet deltagare är maximerat till 24 per klubb.

Startavgiften är 100 kronor, 50 kr går till priser, 50 kr går till arrangerande klubb.

Inbjudan skickas av arrangerande klubb, senast tre veckor före tävling.

Anmälan sker på Min Golf till arrangerande klubb. Startlista publiceras senast kl 12.00 dagen före tävling.

Pris utdelas för de 10 bästa nettoresultaten. För att erhålla pris måste man närvara på prisutdelningen, inga ombud tillåts.

6 resultat räknas in i laget oberoende av om det är dam eller herre.

Det lag som efter tre omgångar har lägst poäng (= slag) vinner vandringspriset.

Speldatum 2020

Bosjökloster den 5 maj