Pro

Teddy Melén - PGA Pro.

Jag älskar golf och tycker jag är lyckligt skattad att få vara ute i naturen och utöva en kul, svår, intressant och framförallt social lek som innefattar alla lika och olika människor.

TeddyJag började spela golf som 15-åring och 3 år senare hade jag Scratch. Klubben jag startade på var Ängelholm´s GK. Bytte sedan klubb till Mölle där dom hade en bra elitsatsning. Det var också denna klubb som jag började hjälpa till med diverse uppgifter. Jag hade turen att få vinna ett silver i lag?SM med Mölle.

Jag åkte till Australien för att satsa på min golf och sedan bar det iväg till USA där jag studerade och spelade i golflaget. När jag sedan kom hem och löste proffslicens insåg jag att det inte var så lätt att leva på spelet och valde då att utbilda mig inom PGA till instruktör för att kunna bli kvar inom golfens härliga värld.

Mina tidigare arbetsplatser har varit Mölle, Rya och 10 år på Allerum GK.
Vägarna gick sedan via svalövs GK.
2016 är jag verksam på Ljungbyheds GK och Lydinge Golf Resort.

Jag ser oerhört mycket fram emot att träffa er alla och dela med mig av mina kunskaper, och få vara med Er alla under förhoppningsvis många år framöver.

Varmt välkommen att träna med mig på Ljungbyheds Golfklubb, och givetvis med våra ambassadörer.

hälsningar / Teddy