Börja spela golf

Nybörjarkurser 2018.

Vill ni starta ASAP Ring mig, så gör vi det privat.
Jag kommer att starta med kurser i början på April, och sedan kommer dom starta löpande.  Ring Teddy 0708-259825.
Kurs ett: start 2 April.
Kurs två: start April.
kommer fler med c:a 3 veckors mellanrum, ring och fråga.....

Grönt kort kurs 2995:-
Jag har märkt att många av mina kunder under årens lopp har haft det svårt att anpassa sig efter så många schemalagda timmar och dagar som en kurs sträcker sig över. Därför anpassar jag mig nu till Era önskemål.  Då får ni hela kursen skräddarsydd så att det passar just dig/Er. Lån av klubbor samt bollar ingår under kurslektionen. Yngre juniorer hänvisas till at deltaga i juniorträningen. (ring Teddy)

Så här går det till:
Ring och anmäl ditt intresse till Teddy 0708-259825. Sen startar vi så fort du/ni vill. Jag försöker få fler tillsammans för då får ni mer tids träning och lär känna likasinnade.

1. Jag och du pratar igenom eventuella frågor och bestämmer lite tider.
  2. Vi träffas alltid på rangen när vi har bestämt tid.
  3. För att ge dig ett mervärde kommer jag att försöka samla
  4. fler personer till träning. (mer tider)
  5. Så fort du har löst medlemskap (se nedan) och du fått ett 36+ godkännande av mig, kan du börja spela på banan.
  6. Det kommer också att finnas andra aktiviteter för dig som är ny.

Detta tycker jag absolut att du ska deltaga i. Detta är mycket trevligt och du lär känna lite folk i klubben. Det finns många trevliga människor i klubben som vill vara tillhands för dig vid spel m.m. "Medlemskommittén"

Kurs innehåll: Golfvett-sving
  Grepp-Uppställning-Sikte och Puttning
  Regelgenomgång-sving
  Sving-Chip
  Sving-Pitch
  Regelinlärning på golfbanan-Scorekort, spel 2-3 hål.
  Sving-Bunker
  Spel på banan 2 - 3 hål
  Metalwoods-Teoriprov
  Sving Saker vi/ni behöver träna på. Uppspel.

Betalning sker första gången kontant eller via Bankgiro 286-8610. Betalningen skall vara mig tillhanda inom en vecka efter kursstart. Vi samlas alltid vid drivingrangen.
Kostnaden för medlemskap är 2100:- när man gått kursen år 1.
År 2 är avgiften 2800:-  Fantastiskt billigt!

1. Ni blir då automatiskt medlemmar i Svenska Golfförbundet,
  2. Ni blir försäkrade,
  3. Ni får tidningen Svensk Golf och
  4. Ni spelar så mycket ni vill på banan.