Junior Träning

Du kan anmäla dig redan nu. VÄLKOMNA!
SMS:A eller ring Teddy 0708-259825.

Juniorträning 2019
Nytt för i år är att vi kommer att träna på dom olika delmomenten i golf och sedan tränar man på egen han, så man kommer vidare.
Alla är välkomna, och man gör så gott man kan.

Träningen börjar den 14 maj. Och det är huvudsakligen Tisdagar.
Det kommer också vara ett "Summer-camp" i sommar, då vi träffas på Lydinge GK och har kul med golf en dag.
För dom som har kommit lite längre med sin golf kommer det finnas möjlighet att deltaga i matcher mot andra klubbar.
Det är aldrig försent att hoppa in i träningen, alla är välkomna!
Har du frågor. Ring Teddy 0708-259825

Vi tränar på tisdagar kl.17-18, och blir det fler grupper
tränar grupp 2 kl.18-19.
OBS! **Sommarlovet vissa dagar tidigare lagd träning.
          **Onsdag kl.11-12

År 2019 Dagar och tider.
Vi tränar på tisdagar kl.17-18, om där inte står annat -då gäller det.

v.20
v.21
v.22 OBS! Måndag 17-18 Kompis Träning, ta med kompisar !
v.23
v.24
v.25 Ingen träning
v.26 Ingen träning
v.27 Ingen träning.
v.28 Ingen träning. Det är Summer camp på Lydinge GK. Kl.10-14 Torsdagen den 11 Juli.  Träning och spel. Medtag fika.
Kostnad 0:-. Anmälan till Teddy, 0708-259825.
v.29 Ingen träning
v.30 **Onsdag kl.11-12.
v.31 **Onsdag kl.11-12.
v.32 **Onsdag kl.11-12.
v.33
v.34
v.35 Ingen träning
v.36
v.37
v.38 Ingen träning. Denna vecka är det avslutning.
Lördagen 21 september 10-14. på Lydinge GK. Medta fika.
990kr För all detta!

2018 års poäng-jakt! Startar den 1 Juni !!!!!!!
Detta gör man när och hur mycket man vill. Här kommer poängjakten att uppdateras löpande.
1. Alla poäng på stora banan gångar man med 10.
2. Puttar från greenkant i hål =1p
3. Pitch bakom bunker. boll som ligger kvar på greenen =1p
4. Bunkerslag. boll som ligger kvar på greenen= 2p
5. Varje hink man sätter tillbaka från rangen =1p
6. På vissa träningar har vi BOOZT poäng.

Lämna en lapp med namn och poäng till Teddy -På träningen! Sista dag att lämna in poäng till poängjakten är tisdagen 10 september!!!!!!

Att börja spela golf på Ljungbyheds GK

Juniorer 6 år gammal bör man vara. Utrustning: O-ömma kläder hela och rena, gymnastik skor. Man får låna saker av mig men det är bra att ha sina egna.  Klubbor,bag och bollar (kostar 2500:- hos Teddy)
ALLT DU BEHÖVER!
Föräldrarna behöver inte spela! Banan är öppen alla dagar! Träning c:a 1 ggr/vecka med start i maj. Med proffs tränare på plats! Läger på sommaren som är frivilligt! Utbyte med andra klubbar som är frivilligt! Avslutning har vi i slutet på september.
Så fort man har börjat träna leder detta till ett grönt kort! Man får spela på övnings-fältet direkt!

Hur ser vi på golfträning för juniorer? Juniorer tränar golf för att ha roligt med kompisar. Har man roligt vill man åka ut till golfbanan ofta och då blir man konstigt nog bättre?! Vi är här för att ha roligt-roligt-roligt och bli bättre på golf. Banan är öppen för egen träning 7 dagar i veckan så länge solen är uppe. Man får träna hur man vill. Man kan inte träna fel, utan all träning är bra träning!

Träning Vi har gemensam träning c:a 1ggr i veckan för att rätta till saker och vidareutvecklas. När vi tränar ses vi alla den tid vi avtalat på rangen. Man får komma tidigare och träna själv på det vi gick igenom gången innan, eller göra vad man tycker är roligt. Att komma exakt det klockslag vi bestämt stressar alla. Kom i god tid! Vi kommer också att försöka få fler tider utöver träningstiderna, då vi träffas, har kul och spelar ihop. Samling och upprop Träna Avslutning, gemensam på bestämd tid. Man får gärna vara kvar och spela eller träna. Junior Gruppindelning - Har du kommit i en grupp som inte passar dig tidmässigt eller om du vill träna med din kompis som går i en annan grupp går det bra att byta grupp. Hör av dig så löser vi det! Om jag har glömt att lägga in någon hör av dig så lägger vi in dig i önskad grupp!

Ambassadörer – en tanke för framtiden. Vi utbildar våra lite äldre och erfarnare juniorer till hjälptränare. Dessa ambassadörer är förebilder och tar hand om var sin grupp på plats när vi tränar. Vi lär av varandra! Vi tränar ledarskap, har frihet under ansvar – och vi har roligare tillsammans.  Juniorgrupperna har roligare och får fler kompisar. Flickorna och pojkarna lär känna varandra och får kontakt över åldersgränserna. Detta skapar en naturlig kontakt med lite äldre ”idoler” och det bygger en gemenskap och ömsesidig respekt. Tillsammans får alla en förståelse för att vi är olika, med olika förutsättning, i olika åldrar, för så är livet och golfen – roligare, med kompisar!

Föräldrar vid träning Ni får gärna vara extra ögon ute på fältet, särskilt för de yngre och nya, men håll er gärna på distans. Har ni synpunkter på träningen ta upp det med vår Pro, Teddy Melén.

Utrustning Pro´n har utrustning till försäljning. Gång ett och två när juniorer provar på får dom låna klubbor. Men dom måste ha c:a 4 klubbor som dom äger själva, om dom ska vara med på den regelbundna träningen.

Kom ihåg
Vi är här för att det är kul att spela golf. Vi vill ha så många som möjligt kvar i golfen upp i åldrarna. Den som vill bli bra på golf, tränar mycket på egen hand, och då faller det sig naturligt att tränaren ser detta och hjälper till på bästa vis. Vi har också lagspel som alla som har kommit lite längre med sin golf får vara med på.

Mvh  ”Världens” roligaste tränare Teddy Melén