Börja spela golf

Vill du börja spela golf, läs nedan:

Sök på nätet efter följande:

Börja spela golf – Golf.se

Bläddra ner till Så här börjar du spela golf

Bläddra ner till Jag vill ta Grönt Kort och följ instruktionerna för att registrera dig.

När du har klarat Grönt Kort kan du boka introduktionskurs för vår Pro Sten Lindberg via mail sten@golfakademi.se 

För att ditt medlemskap ska kunna registreras behöver du skicka mail till klubben klubben@ljungbyhedsgk.se. Ange följande: Namn, golf-id, adress, tel nr, mailadress.

Pris för Introduktionskurs

Ungdomar t o m 19 år: 1500 kr

Följande ingår: Introduktionskursen på 3 timmar i grupp med Sten, medlemskap för 2024, 20 hinkar med bollar för träning på vårt övningsområde (driving range), träning tills man uppnått +45 i handicap under innevarande år.

Ungdomar 20-21 år: 2100 kr

Följande ingår: Introduktionskursen på 3 timmar i grupp med Sten, medlemskap för 2024, träning tills man uppnått +45 i handicap under innevarande år.

Vuxna från 22 år: 4400 kr

Följande ingår: Introduktionskursen på 3 timmar i grupp med Sten, medlemskap för 2024, träning tills man uppnått +45 i handicap under innevarande år.

Introduktionskursen betalas till klubben via Swish nr 123 434 91 97.

Fadderrundor

När du som nybörjare vill ut och spela på banan måste du ha med en fadder. Kontakta någon av klubbens faddrar som följer med dig ut.

Nu fortsätter utbildningen med att göra dig mer van vid hur det går till ute på banan, vilka regler du behöver lära dig mer om och andra praktiska saker du behöver veta för att spela säkert. För att få spela på egen hand på banan måste en fadder ge dig ett godkännande, d v s du måste ha fått minst 18 poäng på 9 hål, Du spelar från röd tee och erhåller de slag som står i slopetabellen. Herrar börjar med 49 slag och damer med 55 slag.

VÄLKOMMEN TILL LJUNGBYHEDS GK!